Lang geleden....

in het betoverende dorp Lumina, leefde een man genaamd Abe Luga. Hij was een dromer, gefascineerd door de kracht van verleiding en de magie van verbeelding. Lumina was een plek waar mensen leefden in harmonie met handel, natuur en de wonderen om hen heen.

Op een heldere nacht, terwijl hij naar de schitterende sterrenhemel keek, raakte Abe Luga geïnspireerd door een visie, een idee dat hij niet meer kon loslaten. Abe wilde iets creëren dat de ziel kon raken en het hart kon veroveren. Iets wat mensen met merken kon verbinden op een manier die ze nooit eerder hadden gekend.

Langzaam maar zeker ...

ontstond er iets nieuws. Iets wat de mensen van Lumina nog nooit hadden gezien. Het was als een vonk die oversprong van hart tot hart, een gloed die hun ziel van binnenuit verwarmde.

Abe Luga noemde zijn schepping ‘Branding’. Later werd het ook wel eens ‘Merkbeleving’ genoemd. Het was meer dan alleen een symbool of een naam. Het was een belofte, een gevoel, een herinnering. Met ‘Branding’ kon Abe Luga de essentie van iets of iemand vastleggen en het transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Mensen begonnen zijn creaties te herkennen, te waarderen en lief te hebben.

Abe Luga’s visie verspreidde zich als een lopend vuurtje …

door Lumina en ver daarbuiten. Mensen en handelaars kwamen van heinde en verre om zijn schepping te ervaren. Zijn naam werd synoniem voor creativiteit, emotie en verbeelding. Abe Luga bleef zijn gave delen met de wereld, altijd op zoek naar nieuwe manieren om te betoveren, te inspireren en te verwonderen.

Maar plots verdween Abe Luga … Zijn vertrek liet een grote leegte achter. Hij leefde verder in de harten en herinneringen van mensen, en dat gedurende vele honderden jaren. Zijn verhaal werd een legende in de geschiedenis van branding en merkbeleving. Ook al werd zijn bestaan door sommigen ontkend en zelfs verdrongen, wij geloven dat het levenswerk van Abe Luga nooit verdwenen is. Meer nog, het leeft vandaag meer dan ooit! Abe Luga zit nog altijd diep in ons hart en wij, erfgenamen, zullen er alles aan doen om zijn missie verder te zetten …