Klant

Sector

Website

Toecan

Verkeerspreventie

Klant

Toecan

Sector

Verkeerspreventie

Website

Toecan

Toecan is een softwarebedrijf dat gegevens verzamelt over het rijgedrag van professionele chauffeurs en deze vertaalt naar waardevolle inzichten om zo het rijgedrag te verbeteren. Wij verzorgden de volledige branding. Van het bedenken van de naam tot het creëren van social media posts.

Van Safe.T naar Toecan

Safe.T werd opgericht in 2018. Na een aantal jaar was de conclusie dat de naam niet de volledige lading dekte. Ze waren veel meer dan alleen ‘Safety’. Ze wilden via hun software gedrag veranderen en chauffeurs positief coachen.

Daarom hebben we gekozen voor de naam Toecan, met een knipoog naar de tropische vogel die bekend staat om zijn sociale, ondernemende en positieve karakter. Dit weerspiegelt ook het doel van Toecan: het op een positieve manier veranderen van het rijgedrag van chauffeurs om zo het verkeer veiliger te maken.

Een nieuwe naam & huisstijl betekent ook een nieuwe website

We ontwierpen een splinternieuwe informatieve website waarin de nieuwe huisstijl perfect geïntegreerd werd. We zorgden er ook voor dat de calculatietool van Toecan, waarmee je je voordeel kan berekenen, naadloos in de website werd ingepast.

Nog meer verwezenlijkingen