Klant

Sector

Website

D'hondt Insurance

Verzekeringen

Klant

D'hondt Insurance

Sector

Verzekeringen

Website

www.fietsverzekering.be

Fietsverzekering.be

D’hondt Insurance is al meer dan 25 jaar een geronommeerde B2B verzekeringsmakelaar. Ze zetten zich dagelijks in voor de verzekeringsportefeuille van grote én kleine kmo’s. Nu was het tijd om hun nieuwe product ‘fietsverzekering.be’ in de markt te zetten. Van logo & huisstijl tot een lokale awareness campagne bij fietshandelaars. D’hondt insurance verzekert je fiets tot in de puntjes en wij laten hun communicatie op wieltjes lopen.

Via de nieuwe website kan je snel en eenvoudig je fietspremie berekenen

We hebben een krachtige one-page website gecreëerd waar bezoekers gemakkelijk meer informatie over de verzekering kunnen vinden, inclusief duidelijke ‘call to actions’ om snel en eenvoudig hun fietspremie te berekenen.

De tool voor het berekenen van de fietspremie werd geleverd door D’hondt Insurance, en het was onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze snel toegankelijk was via de website.

Fietshandelaars targetten via een B2B crossmedia campagne

Om fietshandelaars bekend te maken met fietsverzekering.be en hen aan te moedigen om deel te nemen aan hun partnership programma, hebben we een B2B crossmediale campagne gelanceerd.

We hebben een pakket verzonden naar 160 fietshandelaars, bestaande uit een informatieve brief, een pancarte voor in de fietswinkel om snel een fietsverzekering af te sluiten en een informatieve kaart om aan klanten mee te geven.

Op deze manier beschikte de fietswinkel meteen over de juiste tools om aan de slag te gaan. Daarnaast hebben we ook een online mailing verstuurd met uitgebreidere informatie over de fietsverzekering en het partnership programma.

Nog meer verwezenlijkingen